Het gezicht van praktijk Gabriellic Voetreflex

 

Je weg zal ik verlichten,

als je mij er om vraagt.

Wijsheid zal ik je schenken,

als je bereid bent te luisteren.

 

Een warme omhelzing, 

Wendy Smits – van de Ven

VoetreflexPlus ™ therapeute en Sensikids / HSP Coach.

 

Altijd al geïnteresseerd geweest in genezing en natuur, koos ik de paden van werken met energie, geluid en voetreflexologie. Tijdens mijn opleiding tot voetreflextherapeute heb ik geleerd om vanuit de Westerse en Oosterse filosopie te werken. Door te kijken wat de kern van de oorzaak is. Om zo te achterhalen waar de hulpvraag is ontstaan. Voetreflexologie is daar een ondersteuning in.

Door mijn enthousiaste interesse voor mijn vakgebied zal ik regelmatig blijven studeren en mijn ervaring en kennis blijven verdiepen. Om zo de mensen die op mijn pad komen verder op HUN pad te kunnen begeleiden.

 

In mijn praktijk bied ik een veilige ruimte daar ik het belangrijk vind dat er op een veilige manier de voeten aangeraakt mogen worden. Daardoor kan men zich beter ontspannen. En krijgt het lichaam en de geest zo te kans om tot rust te komen en weer op te laden. Dat is dan ook mijn motto: Als de basis in balans is dan blijft men in evenwicht! En dat past geheel bij mijn holistische visie. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als u als cliënt weer in balans mijn behandeltafel af stapt dan is mijn missie geslaagd.

 

Tevens ben ik ook Sensikids / HSP coach en geef ik Sensi trainingen. Kinderen zijn immers de toekomstige generatie! Als ik hen de basis mee kan geven dat ze Oké zijn zoals ze zijn en met voldoende zelfvertrouwen de wereld instappen is mijn missie geslaagd. Daarnaast zet ik me in voor de ouders of (jong)volwassenen die net ontdekt hebben dat ze prikkelgevoelig / (hoog) senstief zijn.

 

Wendy Smits praktijk Gabriellic Voetreflex 2017

 Opleidingen:

  • Diploma tot VoetreflexPlus™ therapeute bij total healt opleidingen
  • Diploma tot voetreflexologoog bij de Bond voor Europese Reflexologen
  • Diploma tot sensikids - HSP coach en kinderyoga bij Sensi kids

 

Certificaten:

  • Karakter - tenenanalyste bij FuDaRe
  • Workshopleidster voetrefexologie
  • Kindermeditatie docente bij Rosalinde Weel
  • Kinderyoga massage bij Jip en Jan Academie

 

Platformen:

  • Praktijk Gabriellic Voetreflex is aangesloten bij de beroepsvereniging Bond voor Europese Reflexologen, afgekort BER. Zie www.ber-voetreflexologie.nl voor meer informatie. Hierdoor worden mijn behandelingen gedeeltelijk of geheel vergoed door de meeste zorgverzekeraars.
  • Praktijk Gabriellic Voetreflex is aangesloten bij het platform Sensikids als gecertificeerd sensikids coach en HSP coach. Zie www.sensikids.nl voor meer informatie.