KINDEREN EN VOETREFLEX

(JONG)VOLWASSENEN EN VOETREFLEX

Voetreflextherapie

 

U kunt in mijn praktijk terecht voor een heerlijke ontspannende voetreflexmassage of voor een klacht gerelateerde behandelingen (hulpvraag). 

 

De meest voorkomende hulpvragen waarbij ik u kan helpen zijn:

   ⦁ Hormonale problemen: migraine, menstruatieklachten, overgangsklachten.

   ⦁ Rug-, nek- of schouderklachten.

   ⦁ Spijsverteringsproblemen: maagklachten, obstipatie, pds.

   ⦁ Stress gerelateerde klachten: prikkelgevoeligheid / sensitiviteit (HSP), hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, concentratieproblemen.

   ⦁ Verminderd zelfvertrouwen, faalangst of bedplassen bij kinderen.

   ⦁ Zwangerschapsklachten. 

   ⦁ Staat uw hulpvraag er niet bij, neem hiervoor alsnog contact met mij op!

 

Het is belangrijk te weten dat voetreflextherapie nooit een vervanging of alternatief is voor reguliere geneeskunde maar bijdraagt aan een goed en gezond herstel van uw lichaam.

 

 Behandeling:

Tijdens een voetreflexbehandeling wordt het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest geactiveerd. Door de behandeling ontspannen de spieren zich en de huid wordt beter doorbloedt. Ook wordt de stofwisseling in het gemasseerde weefsel verbeterd. Door het bewerken van de reflexpunten en acupressuurpunten op de voeten en onderbenen kunnen de aanwezige spanningen en blokkades opgespoord en weggenomen worden. Waardoor het lichaam zélf weer in balans kan komen en zo het genezingsproces kan beginnen. Het behandelplan is zo opgezet dat eerst de fysieke klachten de aandacht krijgen. Hiervoor zijn zo'n 4 behandelingen nodig. En vervolgens worden de achterliggende oorzaken aangepakt. (Indien gewenst in combinatie met edelstenen / klankschalen of fonoforese.) Het aantal behandelingen hangt af van de aard en complexiteit van de hulpvraag en/of subklachten en uw algehele conditie. Doorgaans mag u rekening houden met ± 10 behandelingen. 

 

Reactie tijdens of na de behandeling:

De mogelijkheid bestaat dat er tijdens of na een behandeling er verschillende reactie op kunnen treden. Deze hebben te maken met de stimulatie van het lichaam en het in beweging komen of de afvoer van giftige stoffen in het lichaam. Dit is juist zeer positief. Het betekent dat de behandeling werkt en de balans in het lichaam wordt hersteld. Reacties die zouden kunnen ontstaan zijn bijv. zwetende handpalmen, lacherig of juist huilerig, diepe vermoeidheid of juist verdwijnen van pijn. Mocht u zich ongemakkelijk voelen na een behandeling, neem dan gerust contact met me op! Zo kan ik u begeleiden in het proces wat gaande is.

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

KINDEREN EN VOETREFLEX

(JONG)VOLWASSENEN EN VOETREFLEX